Strand & Fritid
Dit ophold i strandkanten

Med deres beliggenhed mellem Sainte-Maxime og Saint-Tropez er strandene ved Grimaud blandt de smukkeste i Var. Det fine sand, en overdådig natur og enestående sol.

Nyd disse usædvanlige rammer med det flotte panorama, der åbner sig over havet. Således kan du enten sammen med familien eller vennerne forskønne din solbrune hud, nyde en picnic i skyggen af en fredet natur og dele uforglemmelige øjeblikke …

For de gæster, der har valgt skovens skygge, fører en bred tunnel dem sikkert til stranden uden at de behøver at forlade campingpladsens område.

Her er alt til faget hørende for jeres adspredelse: legepladser til glæde for de små, multisportsplads, fitness område, bordtennisborde, tennis og petanque for de større, eller cykeludlejning for hele familien…

Petanquebane

Der er to baner til "pétanque" eller "boules" gratis til rådighed med direkte adgang fra dyrehaven og tennisbanen. En særligt provencalsk og hyggelig aktivitet!

Tennisbane

Du kan booke tennisbanen i campingpladsens reception, afhængigt af tilgængelighed på dagen.

Gratis for campingpladsens kunder ved reservation 24 timer i forvejen. 10 €/time for andre kunder.

Så hvis du holder af tennis, må du hellere huske din ketcher!

Petanquebane

Der er to baner til "pétanque" eller "boules" gratis til rådighed med direkte adgang fra dyrehaven og tennisbanen. En særligt provencalsk og hyggelig aktivitet!

Multisportsplads, bordtennisborde & Fitness område

Vores multisportsplads vil glæde atleter. Organiser dine basketball-, fodbold-, håndboldkampe med venner ... valget er dit!

Udendørs fitnessudstyr er også tilgængeligt foran multisportspladsen samt 2 bordtennisborde.

Dyrepark

Når du slentrer omkring på det kæmpemæssige område, vil du opdage en dyrepark for foden af bakken til stor glæde for børnene!

Gedekabinet

Zoo i Camping de La Plage er hjemsted for dværggeiter, der vil forbløffe de små og underholde de ældre.

Golf, karting, bowling, jet-ski, ridning, dykning…
Aktiviteter i nærheden af campingpladsen