Camping de la Plage
Jura

Udgiver

SAS LA GABELLE: 2226, Route du Littoral – 83310 Grimaud – Frankrig
SIRET: 49187610800011
RCS Fréjus
S.A.S. med aktiekapital på 8 000 000 €
Momsnummer: FR25491876108

Tlf.: +33 (0)4 94 56 31 15
E-mail: contact@campingplage.fr

Chefredaktør: Catherine RABEAU

Hostingfirma

OVH : 2 rue Kellermann – 59100 Roubaix – Frankrig
RCS Lille Métropolele : 42476141900045
S.A.S. med aktiekapital på 10 069 020 €

Tlf.: +33 (0)9 72 10 10 10

Kildeangivelse

Bearbejdelse af websitet
Cassiopée: C/. Emilio González López, 78 bajo – 15011 La Coruña – Spanien
Sandrine PARENT, Momsnummer: ESX4581636J
E-mail: sandrine.parent@cassiopee-sp.com
Web: cassiopee-sp.com

Konceptualisering og indhold
Karine RABEAU

Fotos
Cyril Carpentier
Karine RABEAU & ESE Communication Draguignan

Video produktion
Armin Brettschneider og Guillaume Voiturier

Adgang og brugerbetingelser for dette website

Anvendelsen af websitet www.camping-de-la-plage.fr, herefter omtalt som “sitet” eller “websitet” eller “dette website” forudsætter en uforbeholden accept af de følgende brugerbetingelser.

Camping de la Plage bestræber sig på at holde denne wetsite tilgængeligt uden at være forpligtet til at dette lykkes. Med henblik på vedligeholdelse, opdatering og af alle andre årsager, blandt andet af teknisk karakter kan adgangen til sitet være afbrudt. Firmaet SAS LA GABELLE kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af, at sitet ikke er tilgængeligt af en hvilken som helst årsag det måtte være, for afbrydelser eller de konsekvenser, som dette måtte have for brugeren.

Camping de la Plage forbeholder sig ret til, til enhver tid og uden forvarsel, at ændre de nuværende brugerbetingelser for sitet.

Vi har sikret vores hjemmeside til at sætte den i HTTPS-tilstand. Derudover kan du konsultere vores hjemmeside uden at afsløre nogen personlige oplysninger.

Dette websted kan indeholde hypertekstlinks til tredjepartswebsteder, partnere eller ej. Disse websteder er ikke under vores kontrol, og vi fralægger os ethvert ansvar for indholdet af disse websteder, eventuelle opdateringer, der måtte blive foretaget til dem, eller enhver kommunikation, der sendes til dig af nævnte websteder.

Vi sporer vores hjemmesides ydeevne gennem Google Analytics og indsamler information om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå deres forventninger og være i stand til at forbedre dette websted. Vi modtager eller opbevarer ingen personlige oplysninger såsom navn eller adresse.

Ophavsret

Dette website er beskyttet af fransk lov om ophavsretten og af internationale konventioner. Reproduktion af hele eller dele af dette site (logo, tekster, fotos, kort og andre dokumenter) er strengt forbudt med mindre der foreligger en skriftlig tilladelse, der berettiger dette i henhold til artikel L 122-4 i Code de la Propriété intellectuelle – lov om ophavsret.

Personlig data

Siden den 25. maj 2018 er den generelle privatlivspolitik (RGPD) blevet implementeret i hele Europa. Det er den nye juridiske ramme for EU, som regulerer indsamling og behandling af brugeres personlige data. Den gælder for alle virksomheder i et europæisk land, der behandler personoplysninger, samt for alle enheder rundt om i verden, der behandler personoplysninger, der tilhører EU-borgere. Dens mål er at beskytte dine personlige data.

Personlige data, som indsamles på dette site kan gøres til genstand for databehandling. Den databehandlingsansvarlige er Le Camping de la Plage. Indsamling af informationer er deklareret for Commission Nationale Informatique et Liberté (CNIL) under nr. 1965356 v 0.

Hvad hedder “personlige data”?

Personlige data omfatter enhver information vedrørende en person, der er identificeret eller identificerbar, direkte eller indirekte, for eksempel via navn, telefonnummer, e-mailadresse, identifikationsnummer, placering eller login-data, en online-id eller et eller flere specifikke elementer af deres fysiske, fysiologisk, genetisk, økonomisk identitet, kulturel eller social, eller ved at krydshenvise information.

Formålet med dette dokument er at informere dig om vores politik for håndtering af disse persondata: hvilke data vi indsamler, hvordan vi behandler dem, til hvilke formål og med hvem vi deler dem.

Indsamling af personlige data

De personlige data, vi indsamler, bruges kun til at besvare dine forespørgsler, når du ønsker at reservere på Camping de La Plage.

De er strengt forbeholdt internt brug og kun tilgængelige for personalet, der arbejder i receptionen, fordi vi lægger stor vægt på dem.

Vi indsamler og opbevarer kun de data, der er nødvendige for at registrere reservationer og fakturere dine ophold. Behandling af dine ansøgninger og etablering af juridiske kontrakter kræver faktisk indsamling af visse personlige data. Normen NF525 kræver for eksempel, at navn og adresse er nævnt for enhver udstedt faktura.

Angående formularerne Kontakt og rekruttering, sendes de indsamlede data udelukkende via e-mail til contact@campingplage.fr. De bliver hverken gemt eller opbevaret andetsteds. Disse oplysninger bliver slettet, når forespørgslen er behandlet.

Fra online reservationsmodulet for en standplads eller udlejning registreres de indsamlede data direkte i databasen af vores eSeason management software fra firmaet Sequoiasoft:

 •  
 • Navn, fornavn og fødselsdato på deltagerne i opholdet;
 • Adresse;
 • Bopælsland;
 • Email adresse;
 • Telefon nummer;
 • Dato for ankomst og afrejse;
 • Køretøjets registreringsnummer for sikkerhedsbarrierer.

Disse oplysninger er til brug for Camping de la Plage’s direktion og bliver alene anvendt i forbindelse med den relevante forespørgsel via formularen, forudsat at vi har modtaget brugeren udtrykkelige godkendelse, da oplysningerne blev indsamlet.

Hjemmesiden og databasen er hostet på sikrede servere tilhørende OVH France. Alle hjemmesider og online formularer er sikrede i HTTPS tilstand. Denne sikringsprotokol gør det muligt at kryptere indholdet af kommunikationen mellem browseren og den server, hvorpå Campings database ligger, med et certifikat X509 (RSA 2048 bits og derover) og TLS-standarden. Derfor kan de personlige oplysninger, der indtastes ikke nemt læses af en tredjepart, mens de overføres.

Sikker online betaling bruger kundebankdata, som er systematisk krypteret. Kunden betaler direkte på den sikre PayZen platform. Camping de la Plage har ikke på noget tidspunkt adgang til kundens bankoplysninger. Mere information om sikker betaling.

Sequoiasofts eSeason-software giver os adgang til andre funktioner for at indsamle yderligere data. Dem vi bruger er som følger:

 • Klientens modersmål;
 • Interne kommentarer fra campingpladsen vedrørende kunden eller deres ophold;
 • Arkiv over datoer for tidligere ophold;
 • Dit kæledyrs tatoveringsnummer.
 • Vi bruger ikke dine personlige data til kommercielle formål. Vi deler dem aldrig med tredjeparter eller videregiver dem til nogen. Vi skal muligvis kun bruge dem til statistiske undersøgelser, for eksempel dem, som INSEE anmoder om, og som er obligatoriske (hyppighed efter nationalitet, efter alder).
 •  

Ingen personlige oplysninger indsamles uden dit samtykke.

Til dato udgiver vi ikke noget nyhedsbrev.

WIFI adgang

Vores wifi-adgang administreres af firmaet OSMOZIS og er også sikret.

For at få adgang til den skal du først registrere dig ved at oplyse dit efternavn, dit fornavn og din e-mailadresse. Du skal også acceptere at være ansvarlig for, hvad du skal se på internettet. Forbindelsesportaler bruger “HTTPS”-protokollen, så de data, du indtaster, er godt krypteret.

Fortrolighedspolitik

Alle de tjenesteudbydere, vi har navngivet, har deres egen privatlivspolitik.

Opbevaring af personlige data

Vi opbevarer dine personoplysninger i henhold til obligatoriske regler (f.eks. de data, der er nødvendige for at oprette en faktura eller papirregistreringsformularer, som opbevares i 10 år fra udgangen af vores regnskabsår, der er fastsat til den 31. oktober hvert år). Efter denne periode bliver alle dine personlige data slettet, ødelagt eller brændt.

Hvis du vender tilbage for at bo på vores campingplads i denne mellemliggende tid på 10 år, giver de data, der er gemt i vores kundekartotek, os mulighed for at lette dine administrative procedurer ved at genbruge dem til en ny booking og oprettelse af en ny faktura.

Vi bestræber os på at sikre, at de opbevarede personoplysninger er nøjagtige, aktuelle og fuldstændige. Vi besvarer altid forespørgsler fra kunder, der ønsker at rette eller opdatere oplysninger om dem.

Vores papirdokumenter opbevares i et sikret rum, kun tilgængeligt for vores direktør, og computerfilerne sikkerhedskopieres af os dagligt.

I tilfælde af online betaling via vores sikre link, bliver de bankoplysninger du opgiver ikke gjort synlige for os, kun banken (LCL) har adgang til disse data.

Papirarkiverne vedrørende dine reservationsanmodninger, som vi udskriver for at lette deres behandling og opfølgning, opbevares i to år for at blive vist i tilfælde af statskontrol. Disse data gemmes i et lokale, som kun er tilgængeligt for campingpladsens leder, og vil blive ødelagt eller brændt.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid, i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondatabeskyttelse, ret til at få adgang til, berigtige og slette dine personoplysninger.

Ret til indsigt: Du kan spørge os, om vi har oplysninger om dig, og i givet fald give dig alle disse data.

Ret til berigtigelse: Du kan til enhver tid bede os om at rette oplysninger om dig.

Ret til at blive glemt: Du kan bede os om at slette dine personlige data, når du vil. Vi vil derefter fjerne alle dine data, undtagen de data, som vi skal fortsætte med at registrere i henhold til den franske eller/og europæiske lovgivning.

Kontakt

En databeskyttelsesansvarlig (DPO) er blevet udpeget til at være dit kontaktpunkt i ethvert privatlivsspørgsmål.

For at udøve dine rettigheder skal du blot kontakte vores DPO: Karine Rabeau

 • eller via e-mail til: contact@campingplage.fr
 • enten på mail til:
  Camping De La Plage
  2226 Route du Littoral
  Saint Pons les Mûres
  83310 Grimaud

Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil gemt på din enhed (PC, tablet eller smartphone), når du besøger en internetside. Den registrerer oplysninger om brugerens adfærd og indeholder visse data, herunder et identificerende nummer, som gør dette site i stand til at genkende brugerens computer ved hvert besøg.

Første gang du besøger vores hjemmeside, vil du blive præsenteret for information om brugen af cookies, samt muligheden for at acceptere eller afvise brugen af en eller alle typer cookies. Du kan til enhver tid ændre dit samtykke ved at klikke på CO-ikonet nederst til venstre på din skærm.

Opbevaringstiden for cookies er maksimalt 13 måneder fra de først afsættes på brugerens enhed.

Flere oplysninger: https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser

Cookies nécessaires

Les cookies nécessaires contribuent à rendre un site web utilisable en activant des fonctions de base comme la navigation de page et l’accès aux zones sécurisées du site web. Le site web ne peut pas fonctionner correctement sans ces cookies.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
_wpfuuid camping-de-la-plage.fr Enregistre un identifiant unique pour le visiteur afin que le site Web le reconnaisse lors de sa nouvelle entrée. 11 années HTTP Cookie
AWSALB thelisresa.webcamp.fr Enregistre quel groupe de serveurs sert le visiteur. Ceci est utilisé dans le contexte de l’équilibrage de charge afin d’optimiser l’expérience utilisateur. 7 jours HTTP Cookie
AWSALBCORS thelisresa.webcamp.fr Enregistre quel groupe de serveurs sert le visiteur. Ceci est utilisé dans le contexte de l’équilibrage de charge afin d’optimiser l’expérience utilisateur. 7 jours HTTP Cookie
CONSENT camping-de-la-plage.fr Utilisé pour détecter si le visiteur a accepté la catégorie marketing dans la bannière de cookie. Ce cookie est nécessaire pour la conformité du site Web avec le RGPD. 2 années HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Stocke l’autorisation d’utilisation de cookies pour le domaine actuel par l’utilisateur 1 année HTTP Cookie
elementor camping-de-la-plage.fr Utilisé dans le cadre du thème WordPress du site web. Le cookie permet au propriétaire du site web de mettre en œuvre ou modifier le contenu du site web en temps réel. Persistent HTML Local Storage
PHPSESSID www.skaping.com Conserve la configuration des paramètres des utilisateurs à travers les demandes de page. 1 jour HTTP Cookie
rc::a Google Ce cookie est utilisé pour distinguer les humains des robots. Ceci est bénéfique pour le site web afin de créer des rapports valides sur l’utilisation du leur site. Persistent HTML Local Storage
rc::c Google Ce cookie est utilisé pour distinguer les humains des robots. Session HTML Local Storage

Cookies Statistiques

Les cookies statistiques aident les propriétaires du site web, par la collecte et la communication d’informations de manière anonyme, à comprendre comment les visiteurs interagissent avec les sites web.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
_ga [x2] Google Enregistre un identifiant unique utilisé pour générer des données statistiques sur la façon dont le visiteur utilise le site. 2 années HTTP Cookie
_ga_# [x2] Google Utilisé par Google Analytics our recueillir des données sur le nombre de fois qu’un utilisateur a visité le site web ainsi que les dates de la première et de la plus récente visite. 2 années HTTP Cookie
_gid [x2] Google Enregistre un identifiant unique utilisé pour générer des données statistiques sur la façon dont le visiteur utilise le site. 1 jour HTTP Cookie

Cookies Marketing

Les cookies marketing sont utilisés pour effectuer le suivi des visiteurs au travers des sites web. Le but est d’afficher des publicités qui sont pertinentes et intéressantes pour l’utilisateur individuel et donc plus précieuses pour les éditeurs et annonceurs tiers.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
LAST_RESULT_ENTRY_KEY YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Session HTTP Cookie
LogsDatabaseV2:V#||LogsRequestsStore camping-de-la-plage.fr En attente Persistent IndexedDB
nextId YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Session HTTP Cookie
remote_sid YouTube Nécessaire pour la mise en place et le fonctionnement du contenu vidéo de YouTube sur le site web. Session HTTP Cookie
requests YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Session HTTP Cookie
TESTCOOKIESENABLED YouTube Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. 1 jour HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE camping-de-la-plage.fr Tente d’estimer la bande passante des utilisateurs sur des pages avec des vidéos YouTube intégrées. 180 jours HTTP Cookie
YSC camping-de-la-plage.fr Enregistre un identifiant unique pour conserver des statistiques sur les vidéos de YouTube vues par l’utilisateur. Session HTTP Cookie
YtIdbMeta#databases camping-de-la-plage.fr Utilisé pour suivre l’interaction de l’utilisateur avec le contenu intégré. Persistent IndexedDB
yt-remote-cast-available camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name camping-de-la-plage.fr Stocke les préférences de lecture vidéo de l’utilisateur pour les vidéos YouTube incorporées Session HTML Local Storage

Cookies Non classés

Les cookies non classés sont les cookies qui sont en cours de classification, ainsi que les fournisseurs de cookies individuels.

Nom Fournisseur Finalité Expiration Type
__ssdef www.skaping.com En attente 1 année HTTP Cookie
AZH-Trace-ID [x2] thelisresa.webcamp.fr
widget.edm.eseason.com
En attente Session HTTP Cookie
cart_202925_18242 thelisresa.webcamp.fr En attente Session HTTP Cookie

Anvendt lov – Værneting

De nærværende brugsbetingelser for dette website er omfattet af fransk lov. Enhver tvist vedrørende nævnte site er omfattet af franske domstoles eksklusive kompetence.

Opdateringer

Denne privatlivspolitik kan til enhver tid ændres. For at holde dig orienteret om disse ændringer, inviterer vi dig til at tjekke det ud regelmæssigt.


Seneste opdatering: 27/11/2023.

Alle vore ydelser
Vi har de serviceydelser, det sikrer dig den bedste komfort