Vore serviceydelser
Vi har de serviceydelser, det sikrer dig den bedste komfort

Alle de tjenesteydelser, du har brug for er til rådighed på stedet: restauranter, supermarked, leje af cykler og mange mange flere, der er med til at give dig en dejlig ferie.

Bemandet reception døgnet rundt

Receptionen har åbent døgnet rundt fra campingpladsens åbning, hvilket betyder at du kan planlægge din rejse uden stress med hensyn til forsinket ankomst. Vores flersprogede personale (engelsk, tysk, hollandsk ...) er klar til at lytte til dig når som helst i løbet af dagen.

Wifi-tilslutning

Stort set hele campingområdet er dækket af WIFI. Du kan tilslutte dig enten direkte online med dit kreditkort, eller ved at købe et kort på campingpladsen.

Sanitetsbygninger

7 badeblokke med varmt vand er åbne døgnet rundt. De bliver rengjort regelmæssigt og sikrer dig din komfort. Hvert badeblokke er forsynet med tømning til kemiske toiletter.

Udlejning af pengeskab

Der er pengeskabe til rådighed døgnet rundt i campingpladsens reception med et depositum på 50€ og i henhold til de gældende priser.

Udlejning af køleskabe

Du kan leje et køleskab på stedet: lille (5,50 € pr. nat med et depositum på 80 €) eller stort med fryser (8,50 € pr. nat med et depositum på 100 €). De leveres til din standplads, når du beder receptionen om det og har betalt depositum. Forbehold for disponibilitet.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner og tørretumblere er tilgængelige i toiletblokkene. Du betaler €6 direkte med kreditkort i betalingsterminalen på stedet. Strygebrætter er gratis til disposition i nogle af blokkene, og der kan lånes strygejern mod et depositum på 20 €m der betales ved kassen.

Parkering af campingvogne

Du kan lade den campingvogn blive stående hele året, og den vil være klar til din disposition ved din ankomst.

Serviceområder

Der er serviceområder til disposition for tømning af autocampere.

Puslepladser

Der findes puslepladser med specialbadekar til baby i badeblokkene.

Dyr

Vi tillader dyr inden for rammerne af fransk lovgivning og hvis deres vaccinationer er op-to-date. Hunde skal holdes i snor.

Betalingsform

Vi accepterer carte Bleue (fransk ’dankort’), Visa, Mastercard, check (fransk bank), Chèque-Vacances og kontanter for betaling af opholdet.

Handicappede

Adgangsveje, brusekabiner og toiletter er indrettet til personer med nedsat mobilitet. Nøgler til områder med særligt udstyr kan udleveres i receptionen mod depositum

Serviceydelser
Fotogalleri
Strand & Fritid
Driverliv eller aktiviteter?