Bank- eller betalingskort
Sikker betaling

Camping de la Plage giver dig mulighed for at betale reservationsgebyrer, depositum og saldo online.

For at garantere bedre fortrolighed og datasikkerhed, betales med bankkort via den sikre PayZen platform, betalingsløsning fra Lyra Network-gruppen: CB, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro og e-Carte Bleue.

SSL (Secure Sockets Layers)-teknologien, der bruges til at sikre datatransmission over internettet, og HTTPS-protokollen (HyperText Transfer Protocol Secure) sikrer, at de indsamlede data ikke vil blive opsnappet svigagtigt. Serveren er autentificeret og dataene krypteret.

Når forbindelsen er sikker, viser browseren en hængelås, generelt til venstre for adresselinjen og nederst på siden. Adressen i navigationslinjen starter med “https”.

PayZen bruger 3D Secure-protokollen skabt af internationale udstedere Visa (Verified By Visa) og Mastercard (Mastercard Secure Code) til at styrke sikkerheden ved onlinebetalinger. Ud over bankoplysningerne opfordres køberen til at indtaste personlige data, så deres bank kan identificere dem og validere transaktionen. Dette er ikke en garanti for betaling, men en sikkerhedsanordning, der har til formål at reducere risikoen for manglende betaling udstedt til tvist af indehaveren.

Mere information: https://payzen.io/en-EN/guides/3DSecure/sitemap.html

Alle transaktioner udføres på den sikre Payzen betalingsplatform. Camping de la Plage har ikke på noget tidspunkt adgang til kundens bankoplysninger.

Restauranter
Skønne gourmetoplevelser morgen, middag og aften…